Vart försvinner helgerna?!

Då var det återigen en ny vecka. Helgerna bara försvinner utan att man ens hinner inse att det är helg. Har hunnit hitta på en del saker. I lördags så var vi en sväng till Nyköping för att veckohandla som varje vecka. Kvällen tillbringade vi hos min bror och hans familj, självklart så kollade vi på finalen av melodifestivalen och hade det trevligt
I går så var vi en sväng till Frejahallen med barnen för att bada lite och passa på och simma några längder. Var kul att få busa runt med ungarna i vattnet. På eftermiddagen så fixade vi lite i hemmet, möblerade om litegrann och fick upp lite fler tavlor och sådana små saker som ändå gör stor skillnad i hemmet. På kvällen så myste vi i soffan och dukade upp fint i vardagsrummet med taco, såg på en film om ett tåg som kör obemannat. Filmen var faktiskt riktigt spännande, fast det kanske inte låter som det.

Idag blir det jobb och sedan hämta lillan på dagis å hem för att packa badkläderna och bege mig mot frejahallen för att simma medans min älskling fixar med maten och tar hand om lilltjejen.

Love and Kisses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0