Lugn dag!!

Hej så idag vart det en relativt lugn dag, jag och lillan sov till nio sen så låg vi och myste i sängen till tio. Vid ett tiden gick vi en promenad till affären, idag var det mycket kallare igår behövdes en tjockare sjal runt halsen.

Vid halv sex mötte jag och Isabelle upp Mickis och Anna vid tågstationen, de kom hit för att umgås lite och äta lite middag, jag gjorde kyckling tikka masala med ris..vart riktigt gott. Nu så ligger Anna och kollar lite på New Moon och mickis busar med Isabelle.

Blir en lugn kväll med lite tjejsnack och imorgon blir det en tur in till Södertälje för att kolla på dopklänning!



Love and Kisses!!

God morgon!!

Då var det Tisdag och jag håller på att fixa i hemmet. Snart är det dags för frukost, får passa på när Isabelle sover sött min lilla sömntuta!. Tänkte ta mig ett mysigt skumbad innan jag beger mig ut på min dagliga promenad här i Gnesta. Det är verkligen ett mysigt ställe att promenera på..igår gick jag och Anna en runda vid sjön..men längtar tills isen börjar smälta bort så man få se vattnet skimra.

Jag funderar på att ta en tripp till Ikea lite senare, behöver köpa ett diskställ och lite galgar till Isabelles kläder, behöver även en ny hatt och skohyll. får se om det blir av idag eller om jag tar det en annan dag.

Nej nu ska jag se till och göra mig en tallrik med yoghurt och red berries tilll frukost!!

Love and Kisses!!!


Ännu en måndag!!

Hej hej då var det redan Måndag kväll och jag har hunnit med en hel del idag!!
Dagen började med en rejäl sov morgon för mig och lilla Isabelle, vi gick inte upp förrän tio. Vid hal elva kom Anna och Hampus på besök Anna hjälpte mig att bygga ihop min andra Expedit bokhylla..hon är ju verkligen ett proffs när det kommer till Ikea möbler. Jag bjöd Anna på lunch blev kycklingwok med nudlar och kokosmjölk. På Eftermiddagen tog vi oss en promenad via sjön i Gnesta, sedan var det dags för Anna och Hampus att åka hem.

Isabelle sov så gott i vagnen när vi var tillbaka från vår promenad så jag passade på att fixa lite i klädkammaren, det kommer bli riktiigt bra behöver dock fixa lite fler galgar till hennes kläder för sommaren.

Nu har jag ätit lite middag här blev bara en tallrik med lätt vaniljyoghurt och flingor, ska snart se en film som jag hyrt på Konsum Min Grekiska semester eller vad den heter..den verkar rolig så får hoppas på att jag inte blir besviken.

Ikväll blir det lugnt ska kanske fixa lite till beroende på hur lilltjejen beter sig ;)

Love and Kisses!!!


Ny Stad, ny lägenhet och ny blogg!!!!

Hej så då var det äntligen dags för att inviga min nya blogg. Jag har länge funderat på att skapa en ny blogg och nu har jag fått hjälp av ett proffs nämligen Mickis...TACK gumman!
Jag hoppas alla ni som läser finner bloggen lika fin som jag gör =)

Så i helgen så bar det av mot en Ny stad och en ny lägenhet, jag och Isabelle bor numera i Gnesta...känns lite konstigt än men vi ska nog trivas. Flytten gick riktigt bra, jag fick hjälp av min bror, Susanne, Stefan och Stefan Tack så hemskt mycket för att ni ställde upp för mig!

Idag Söndag så har jag fixat här i lägenheten men är en hel del kvar att göra så hoppas på att jag hinner fixa i ordning det mesta i veckan! Fick även hjälp idag av min hela familj..Tack!!

Ja som sagt är mycket nytt nu...men känns verkligen som om detta kan bli en nystart få lite mer ordning å reda.
I veckan så ska jag som sagt vara hemma mestadels..man vill ju få ordning..sen på Torsdag blir det Viktväktarna...ser framemot det..får se hur det kommer gå denna vecka, jag har misskött mig en hel del med snabbmat under helgen här när det flyttades. Förra veckan gick det otroligt bra blev förvånad...hade gått ner 2,5 kg på en vecka så nu har jag förlorat 6,1 kg sammalagt och mer ska det bli.

-2,5 torsdagen den 25/3

-6,1 sammanlagt.

Nej nu ska jag lägga mig med min prinsessa och kolla på Johan Falk ...Love and Kisses på er!!




RSS 2.0