Ny vecka

Hej

Idag har jag och isabelle varit hemma och haft en lugn dag, stefan kom förbi några timmar på eftermiddagen för att umgås. Sedan har jag bara tvättat och fixat lite här hemma. Isabelle har visat mig hur man sakta men säkert ålar sig efter katterna. hon har även lärt sig hur man sätter sig upp i babysittern, hon är så duktig min lilla tjej.

Ikväll blir det att vara hemma å mysa med min gumma. här kommer lite bilder från helgen.
love and kisses


Äntligen hemma! Så nu har vi kommit hem....

Äntligen hemma! Så nu har vi kommit hem. Jag och Isabelle har ju spenderat helgen ute vid sommarstugan med mina föräldrar och bröder och självklart susie. Det har varit super mysigt och vi har fått mycket gjort på mitt rum, nu återstår enbart målning och golvläggning. Ikväll blir det en lugn hemmakväll för oss. I fredags så var jag med anna och kawsar i stockholm för att se på sex and the city 2 och jag tyckte den var kanon bra ;) den rekommenderar jag alla att se. Ha en bra kväll! Love and kisses!


Mobilbloggar från sommarstugan! Idag har ...

Mobilbloggar från sommarstugan! Idag har jag och Isabelle spenderat dagen ute med familjen vid sommarstugan. Vi har fixat med mitt blivande sovrum på vinden ;) Under kvällen drog vi fram grillen och grillade massa kött. Blir att vi stannar kvar här till imorgon. Hoppas alla har en bra lördags kväll ;) love and kisses!!


Torsdag = Vägning!!

Hej!

Så idag var det dags för ännu en vägning. Jag och Isabelle åkte in mot Södertälje med halv elva tåget. Innan det var dags för att gå mot viktväktarna gick jag och köpte mig en tidning som jag sedan satt och läste i solen vid maren!!

Vi tolv så gick jag in till Viktväktarna och idag var det drop in eftersom det saknades personal, så man slapp stå och vänta vilket var skönt.

Denna vecka visade vågen följande reslutat.

Veckans resultat:

-1,5 kg

Sammnlagt:

-12,3 kg

Så det var ett positivt beslut att ännu denna vecka ställa sig på vågen.
Ikväll så kommer min bror och susie hit för att tvätta lite i min tvättstuga och äta middag, ska bli trevligt.
Här kommer lite bilder från dagen å gårdagen.

Love and kisses


Onsdag!

Hej!

Så idag har jag och Isabelle varit och lunchat med 2 jättetrevliga mammor som jag lärt känna via föräldrargruppen! Vi möttes upp vid hav tolv för att sedan slå oss ner på uteserveringen på café Thekannan. Blev en Ost och skink sallad för min del och en glass.
Var verkligen jättetrevligt och skoj att umgås lite med andra mammor med barn i samma ålder. Tack tjejer för en trevlig fika stund!
Jag glömde helt bort tiden och vid halv tre tiden begav jag mig hemåt. Nu ska jag betala lite räkningar och sedan städa lite.

Blir en lugn hemma kväll med grey´s anantomy.
Love and kisses!!

Lite bilder från dagen!!




Stockholm med tjejerna!

Hej!

Idag så har jag varit inne i storstan med Anna, mickis och camilla. Vi började dagen med en runda på Buttericks, jag köpte en nödvändig sak till min outfit inför mickis maskerad den 12 juni.
Efter Buttericks begav vi oss mot Jakobsberg för att hälsa på Mickis och Camillas kära farmor, vi alla tjejer blev bjudna på lunch av snälla Monica. Efter lunchen tog vi en runda i Jakobsberg Centru,, jag köpte bla. 2 klänningar och en kanin gosedjur till Isabelle och 2 linnen till mig.

Vid halv tre tiden tog jag och Anna farväl av dem andra tjejerna. Eftersom vi skulle ända hem till Gnesta och Mölnbo så var det dags att vända sig hemåt, kom innanför dörren vid 17:00 så det tar ju ett tag.

Nu har jag ätit middag, fick bli bakad potatis med tonfiskröra. Ikväll blir det en lugn hemmakväll, ska tvätta lite nerspydda kläder bla. Ska även se Eurovision semfinal nr1 klockan nio.

Imorgon blir det städning här hemma och en lunchning med Emilie och hennes son Sammy från föräldrar gruppen.

Love and kisses!!

Föräldrargrupp!

Hej

Då var det redan en ny vecka och tiden bara flyger iväg när man har saker att göra dagligen.
Idag så blev jag väckt klockan 09:05 av min kära dotter hon är så duktig som låter sin mamma få sova lite på morgonen. Kollade min mobil det första jag gjorde och hade då fått 2 sms från Anna. Så jag ringde självklart upp och då var kära Anna och Hampus påväg till gnesta för att dra upp mig ur sängen och dra med mig ut på en långpromenad. Jag klädde snabbt på mig och åt lite frukost sedan gick vi en mysig runda på ca 90 min, roligt att gå bland hus och kommentera människors trädgårdar bla.

När vi väl kom tillbaka in mot Gnesta C så blev vi sugna på lite lunch så vi bestämde oss för att gå på café och äta lite. Vid halv ett tiden tåg Anna och Hampus tåget tillbaka till Mölnbo och jag begav mig mot min föräldrargrupp.

På dagens föräldrargrupp så utövade vi babymassage, Isabelle verkligen njöt av att bli masserad med lite olja, tror även alla dem andra bebisarna gillade det. Efter massagen fikades det lite och vi mammor satt och prata lite om matning och sånt.

Nu har vi kommit hem och jag startade upp datorn och fick för mig att gå igenom korten på Isabelle, gud så hon vuxit snabbt, se nedan!!

Ha en bra kväll!!
Love and Kisses!!


Storhandling och besök!! ...

Storhandling och besök!! Hej idag så började dagen med att jag åkte och storhandlade med min bror och hans susie, tack snälla ni för att ni ställde upp och hjälpte mig. På eftermiddagen kom stefan på besök för att umgås med mig och vår dotter. Även mina föräldrar kom förbi en sväng när dem ändå hade vägarna förbi när de var påväg hem från sommarstugan. Efter alla gäster åkt hem tillagade jag middag blev pasta med kyckling och en ny lätt creme fraiche med smak av parmesan och vitlök. Supergod var den både varm som kall. Nej nu ska jag bada min lilla ängel och se någon film. Ha en bra kväll love and kisses!!


Mobilbloggar från stranden! Idag så blev d...

dsc00973 (MMS)

Mobilbloggar från stranden! Idag så blev det sov morgon för min och Isabelles del, min underbara dotter var lika trött som mig. Igår hade jag tjejerna på besök, vi hade det supertrevligt drack lite vin och snackade skit. Nu sitter jag och Isabelle här i mölnbo på stranden med anna, henke och hampus. Henke och hampus har varit och badat medans vi tjejer hållt oss på land. Hoppas alla har en trevlig dag i det underbara sommar vädret! Love and kisses!!!


Torsdag= vägning!!

Hej!

Då var det äntligen torsdag idag, blev väckt vid halv åtta av min fina dotter. Började med att sätta mig vid datorn för att boka biljetter till Sex and the city 2 det blir jag, anna och kawsar som kommer gå fredag den 28/5 på söderi sthlm...ska bli skoj.

Åkte in mot Södertälje vid elva tiden för att möta upp mickis och petra vi gick runt och kollade lite i affärer, jag köpte harembyxor , en vit solhatt och badblöja till isabelle. Till mig själv blev det två par byxor ett par leggins och ett par harembyxor till mig själv.

Vid tolv var det dags för vägning, hade hoppats på att jag gått ner åtminstone - 1,5 kg eftersom det var två veckor sen jag vägde mig pga röda dagen förra torsdagen. Men vågen visade på -1,1 kg, självklart vart jag nöjd att jag gått ner ett halv kg per vecka men hade hoppats på lite mer. Men nu har jag nått -10 målet iallafall

Veckans resultat:

- 1, 1 Kg

sammanlagt:

-10,8 Kg

Nu har jag ätit lite middag blev bakad potatis med kycklingröra, vart supergott. Var i affären här i gnesta när jag kom från tåget och såg en ny creme fraiche: parmesan och vitlök måste säga att den var supergod.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ska bada lilltjejen och bara slappat.

Love and kisses!!


Föräldrar grupp!!

Hej!

Idag så har jag varit på min första föräldrar grupp här i Gnesta och måste säga att det var riktigt trevligt och skoj att träffa andra mammor och bebisar.

Vi pratade om allt möjligt som förlossning, matning och sömn. Ska bli skoj att lära känna alla lite bättre nästa gång.

Igår så gjorde jag absolut ingenting, jag gick inte ens utanför dörren, men måste erkänna att jag behövde en dag hemma för att bara ta det lugnt.

Imorgon Torsdag så ska jag in till Södertälje för att väga mig och kolla runt lite på stan med tjejerna.
Håll tummarna för mig nu!!

Love and Kisses


Sommarväder!

Hej!

Gud vilket underbart sommarväder det har varit i dag. Idag så har Anna och Hampus varit på besök här hos mig i Gnesta, jag bjöd på lunch och sedan begav vi oss ut i sommarvädret. Hampus var som vanligt överlycklig över att få komma ut och springa och leka fritt. Innan vi begav oss mot lekparken gick vi och köpte glass som vi skulle äta i parken. I mataffären mötte vi på Susie så även hon följde med oss till lekparken.
Tack för en trevlig dag tjejer och Hampus ;)

Nu under kvällen så har Stefan varit på besök och vi har ätit lite middag och han har spenderat tid med vår dotter.
Imorgon vet jag inte exakt vad som händer beror väl lite på vad det blir för väder!!

Här kommer lite bilder från dagen i solen!!
Love and kisses!!


Hej hej testar att mobilblogg ;)

dsc00906 (MMS)

Hej hej testar att mobilblogg ;)


Söndag!

Hej!

Idag så blev jag väckt vid 6:40 av min kära dotter, hon var hur pigg som helst. Vid elva var det dags att bege sig mot Södertälje för idag firade vi Moa som blir 1 år nästa helg.

Var trevligt att träffa vännerna och barnen och busa lite! Tack Annele för den goda tårtan.

Efter vi firat Moa så begav sig familje Olsson hemåt mot Gbg, så nu får vi inte träffa dem förrän i juli, då vi ska ner till gbg och hälsa på!

Har varit en rätt lugn och skön dag, nu sitter jag hemma och har ätit lite rester av smörgåstårtan som vart över efter dopet i lördags. Snart kommer mamma över på en snabbvisit, hon har vägarna förbi så hon ville passa på att hälsa på Isabelle och kolla in min "nya" soffa.

Resten av kvällen ska nog spenderas i soffan med en film.
Love and Kisses!!


Isabelle Ella Matilda - Dopdag!

Hej!

Så idag var det äntligen dags för den stora dagen jag längtat efter, min underbara dotter Isabelle skulle döpas!
Blev en tidig morgon för att hinna med allt här hemma innan det var dags för att bege sig mot Södertälje och Alla helgons kyrka.

Vid halv elva började dem flesta gästerna komma, var riktigt skoj att få träffa alla släktingar och vänner som man inte träffar så ofta, men självklart skoj att träffa alla andra också!!

Vid elva tiden var det dags för dopet att ta fart och det var en jättefin ceremoni, tack så hemskt mycket moster Birgitta som sjöng 2 låtar och även ett stort tack till Prästen Monica.

Efter dopet var det dags för lite tilltugg, vi bjöd på egen gjorda smörgåstårtor och dem fick gott om beröm från gästerna.

Isabelle fick även massa underbara doppresenter Tack så hemskt mycket för allt!

Efter dopet följde Maria och Therese med pojkvännerna med mig och Isabelle hem till Gnesta, vi umgicks och hade det skoj, nu har dem åkt hem precis och jag ska snart bädda ner mig tänkte jag för imorgon är det kalas för underbara Moa som blir 1 år.

Här nedan kommer lite bilder på isabelle i sin klänning, fler bilder från dopdagen kommer,

Love and Kisses!!


Torsdag!

Hej!

Då var det äntligen torsdag, men idag blev det ingen vägning pga att det är röd dag, så får hoppas på att vågen visar dubbelt så många minus nästa vecka!!

Så idag har jag varit inne i Södertälje för att köpa all mat inför dopet på lördag, så blev en willys runda på ca 1 timma. EFter willys begav jag mig för att hämta en soffa som jag fått..Tack! Den passar verkligen superbra i min lägenhet.

Efter ihopbygget av soffan så begav jag mig mot min bror och hans susie för lite middag blev köttfärsås å spagetti. Jag färgade även Susies hår, så hoppas det blir bra.

Nu är jag hemma igen och ska strax färga mitt egna hår, sedan blir det sängen för min del för blir en relativt tidig morgon imorgon, ska hämta anna och hampus i mölnbo runt kvart i nio.

Love and kisses!!



Fullspäckad vecka!!

Hej!

Denna vecka händer det massa!! Igår så var jag inne i Södertälje och hade möte med prästen som ska döpa Isabelle och det gick superbra. På kvällen var jag hemma och tog det lugnt Susanne kom över några timmar och vi provade kläder inför dopet på lördag.

Idag så har jag varit inne i Södertälje och köpt ett par skor som jag ska ha på dopet bla. Efter stan så tog vi oss en promenad upp till badparken där vi grillade korv och lät ungarna leka av sig. Efter badparken fortsatte vi upp till Torekällberget för att titta på djuren.

Nu är jag och Isabelle äntligen hemma igen och ikväll blir det lugnt, ska ev köra en av sofforna till tippen, ska hämta hem min nya soffa imorgon.

Imorgon så ska jag in till södertälje igen för jag ska handla all mat till lördagens dop och hämta hem soffan.
På fredag så ska jag och Anna in till södertälje igen för att göra alla smörgåstårtor till dopet och duka i ordning allt inför lördag och sedan på lördag är det äntligen dags för min dotter att döpas...ska bli så skoj!!
På söndag blir det också in till Södertälje för då är det kalas för lilla Moa som blir 1 år!!

Fullspäckad vecka kan jag lova!!
Här kommer lite bilder från veckan!
love and kisses!!




Helgen!

Hej!

Så då var det redan en ny vecka, i helgen har jag haft fullt upp. I fredags så kom tjejerna på besök och vi gick till lekparken för att låta barnen leka av sig lite, men även vi vuxna passade på att leka lite med.
Isabelle fick gunga för första gången och hon var förtjust.

I lördags och igår så har jag och Isabelle varit ute vid sommarstugan för att bygga på mitt rum på vinden. Blev även lite grillning!

Idag så har jag tvättstuga och passar på att tvätta lite mattor och filtar. I kväll så kommer Annele och hennes lilla Moa på besök och ska sova över här till imorgon, ska bli riktigt trevligt.

Nej nu måste jag fortsätta med städningen!!

Love and kisses
lite bilder från fredagen på isabelle och mickis!




Torsdag = Vägningsdags!!

Hej!

Så idag var det äntligen Torsdag igen, som jag sagt tidigare ser jag verkligen framemot Torsdagarna när man får ställa sig på vågen för att se hur mycket man förhoppningsvis gått ner!!

Tog halv elva tåget från Gnesta mot Södertälje, Anna kom på i Mölnbo och sedan hade vi sällskap in till stan. Mötte upp Annele och Mickis vid hm och gick och kollade lite i affärer innan det var dags att bege sig mot viktväktarna.

Idag kändes det bra inför vägningen, visste att jag hade rört mig ordentligt och skött mina points varje dag.

Veckans resultat:
-1,7 kg

Sammanlagt:
9,7 kg.

Känns verkligen skitbra och mer ska det bli. Fick även ett måttband för att jag nått mitt delmål på 5%. Nästa vecka är det tyvärr ingen vägning eftersom det är en röd dag, men får se till att sköta mig i 2 veckor och hoppas på att jag gått ner då.

Efter stan så åkte jag hem för å fixa lite och mata Isabelle innan jag skulle möta upp bror min och Susie för en promenad i det underbara vädret.

Nu har jag ätit middag blev pasta med kyckling...mums!!
Så ikväll ska jag bara ta det lugnt och prata med lammköttet från Borlänge ;)

Love and kisses!

Lite bilder från veckan. Hampus var så snygg och stolt i sina nya solglasögon!!




Grey´s Anatomy!!

Hej!

Då var klockan redan kvart i elva och jag måste snart hoppa i säng för att orka med nattens matningar och morgondagen.

Ikväll har jag och Isabelle tagit det lugnt förutom att jag cyklade en halvmil på träningscykeln det var allt jag hann med innan lilltjejen ville ha min uppmärksamhet igen. 

Vid nio så var det dags för ett avsnitt av favoritserien Grey´s anatomy...älskar verkligen den. Bra handling och de lyckas vara spännande i varje avsnitt. Självklart så lockar ju även dem snygga läkarna mcdreamy och mcsteamy mfl.

Så imorgon blir det en sväng in till Södertälje, ska väga mig och möta upp några kompisar för att luncha, blir väl Nancy´s förhoppningsvis!!

Nu ropar sängen på mig!!

Godnatt på er alla!!

love and Kisses!!!

Huvudvärk

Hej

Så idag vaknade jag med en dundrande huvudvärk och har kvar den än.  Igår hann jag inte uppdatera bloggen men gjorde inget speciellt förutom att äta glass med anna, annal och hampus på café Thekannan här i gnesta. 

Efter glassen satte vi oss i lekparken en stund för att låta Hampus leka av sig.
Idag händer inte mycket tänkte bara vara hemma och laga någon god middag. Imorgon är det vägning igen så håll tummarna för mig ;)

Love and kisses

Bvc!!

Hej!

Då var det måndag igen och idag fick jag besök av Anna, Hampus och Mickis. Jag mötte upp dem vid tåget klockan 10:15 sedan tog vi en sväng in på konsum köpte oss varsin glass och tog en promenad hem till mig i solen. Vi umgicks och snacka lite skit som vanligt sedan lagade jag lunch Tikki masala med ris...blev supergott om jag får säga det själv.

Vid halv tre hade jag en Bvc tid till Isabelle hon skulle vägas och mätas och kan bara meddela att min lilla flicka växer som en tok. Hon väger nu 6,3 kg och är 62 cm lång. Efter Bvcn tog jag en liten längre promenad till affären för att få isabelle att sova i vagnen.

Nu på eftermiddagen så har Isabelle fått smaka mandarin och hon var som tokig älskade att suga i sig saften från mandarinklyftan, lät henne även smaka på äpple/banan pure från semper och även den slank ner med ett leende.
Nu ska vi ta det lugnt och se lite tv.
Love and Kisses!!

Söndag!!

Hej!

Så idag har jag varit ute vid sommarstugan med familjen! Vi njöt av solen och jobbade lite med mitt rum på vinden! På kvällen så tog vi fram grillen och grillade kabanoss korvar...riktigt gott. Dagen har gått riktigt snabbt och nu är jag helt slut!!

Här kommer lite bilder från helgen!!




Fotografering!!

Hej!

Idag så har jag varit i Järna med föräldrarna och Stefan för att fotografera lilla Isabelle i sin dopklänning.
Det gick jättebra och det blev många bra bilder. Efter fotograferingen så åkte vi hem till mig i Gnesta för att äta lite middag och ha trevligt.

Så har inte hänt så mycket annat idag, nu här ikväll så ska jag och Isabelle bara ta det lugnt och se på någon film.

Hoppas alla andra där ute har en toppen lördag!!

Love and kisses!!


RSS 2.0