Vägnings torsdag!

Hej!

Då har jag återigen varit usel på att uppdatera min kära blogg, har verkligen tappat bloggarglöden å har lite annat och  tänka på så är tyvärr inte min första prio.

Så förra veckan var jag inne i Södertälje å vägde mig vågen var denna gång ej på min sida

förra veckans resultat:

+0,1 kg 
 
så det blir nya tag. Idag är det ju vägning igen och ärligt talat är jag riktigt nervös att den visar på + eller 0 igen. Jag har inte alls rört mig på samma sätt som jag gjort dem veckor jag gått ner och sen blev det nog en eller två för många myskvällar i helgen.

Idag åker jag in till Södertälje med Susie och Lukas och jag har även med mig min sambos 5 åriga söta dotter Linnéa pga att hennes dagis är stängt idag och imorgon. Ska bli kul att få spendera lite tid med Linnéa och hitta på massa bus medan pappa är på jobbet ;)

På Söndag flyttar jag återigen nu blir det till en trea i rätt så nybyggda hus och får altan...kommer bli underbart.

Love and kisses.

Lugn vecka men en fullspäckad helg!

Hej!
 
Så då var det återigen flera dagar sedan jag bloggade, måste skärpa mig jag vet. I veckan så har jag inte gjort så mycket, börjat packat lite smått här hemma inför flytten den 3 okt.
Igår var det dags för vägning igen och jag var lite nervös inför denna vägning eftersom jag inte alls promenerat lika mycket som jag gjort tidigare.
Men blev ett postivt resultat ändå

veckans resultat:
-0,4 kg
sammanlagt:
- 21 kg

Var dock inte så många hg man gick ner men gick neråt åtminstone. Blir att ta nya tag inför nästa vägning. Ikväll så ska jag och Killen min ha en myskväl, vi ska äta god middag här hemma innan vi drar iväg på bio. Blir att se komedin Grown ups som jag tycker verkar superrolig.
På Lördag så ska jag och sambon på Kräftskiva i Järna, ska bli superkul att få umgås med massa vänner och äta å dricka gott. Så det blir en barnfri lördag för oss ;)

love and kisses

Lördagsmorgon!

Hej!

Då var det redan lördag, veckan bara rusar förbi. I veckan har det inte hänt så mycket, var inne i Södertälje och vägde mig i Torsdags och det blev ett positivt resultat även denna gång.

Veckans resultat:
- 0,8 kg
sammanlagt
- 20,6 kg

Det känns verkligen jättebra att äntligen ha tagit 20 gränsen så nu är det bara att blicka framåt mot 25 gränsen man får se det i etapper annars stirrar man sig blind på siffror och kilon.

I helgen blir det lugnt, vara hemma med familjen och bara slappa!

Love and Kisses!

Nytt hem!

Hej!

Så då var det återigen dags för mig att försöka hitta min bloggarglöd. Känns inte som om jag har nåt vettigt att skriva om. Så på sistone har jag varit hemma som vanligt med min lilla tjej som bara blir större å större, måste lägga upp lite bilder under veckan.

Så vad har mer hänt, jo jag å markus har fått en jättefin trea här i Gnesta som vi ska flytta in i början av okt. Ska blir så skönt att få en altan och få bo i lite nyare hus.

I torsdags var det vägning som vanligt

förra veckans resultat
- 0,5 kg
sammanlagt
- 19,8 kg

Idag ska jag hämta upp Isabelles vinteroverall och besöka jobbet en snabbis innan jag ska hämta upp min älskling från jobbet.

love and kisses

RSS 2.0