Det blev en dag på stranden!!

Hej!

Idag blev jag väckt av anna vid åtta tiden, hon ringde för att meddela mig att vid nio tiden åker vi mot Klämmingebadstrand. Så det var bara att hoppa upp ur sängen och plocka upp dem från Gnesta station.

Väl framme vid stranden så hade det som tur var inte hunnit komma alltför mycket folk så vi fick en riktigt bra solplats med sikt över barnen när dem plaska runt i vattnet.

Det tog inte länge innan jag, mickis och Annele badade som galningar, anna kunde tyvärr inte bada pga brist på baddräkt. Även min ängel Isabelle debut badade, hon verkade gilla det fick inga tårar men inte heller något leende, hihi. Till lunch hade vi förberett en god pasta sallad med kyckling.

Självklart har jag lyckats att bränna mina axlar också trots att jag använde isabelles solskyddfaktor på 30.
Mot tretiden så begav vi oss hemåt för att laga middag tillsammans hemma hos Anna i mölnbo, blev fläskfile med potatis i ugn.

Nu är man hemma igen och helt slut i kroppen, blir nog sängen i skaplig tid i kväll.
Imorgon är det en ny dag och nya äventyr.
love and kisses


Tälje och Stranden!!

Hej!

Så idag har jag och Isabelle spenderat dagen med Anna, hampus och mickis. Dagen började med en sväng till södertälje för att Anna behövde handla hem lite varor för veckan, även jag passade på att handla lite väl behövliga varor.

Efter Willys begav vi oss hemåt för att lasta av allt vi handlat och jag skulle börja bege mig mot den sista föräldrar gruppen. När jag väl stressat mig dit så var det nästan tomt...självklart hade mötet blivit inställt. Men var ändå skoj att få träffa tjejerna igen. Passade dock på att väga och mäta isabelle och hon väger nu 7120 gram och är 67 cm lång.
Passade även på att ge henne 5 månaders sprutorna som blivit uppskjutna ett bra tag nu pga förkylning, och gissa om hon skrek och spände sig, min underbara lilla ängel. Men gick över väldigt snabbt när man fick komma upp i mammas famn å pilla på en leksak. 

Efter "mötet" åkte jag tillbaka till mölnbo för att möta upp Anna och mickis vid Bergasjön, blev mitt andra dopp för i år och skönt var det. Isabelle softade på stranden med Anna. När jag och mickis låg å njöt i vattnet tycker vi det ser ut som om Anna står och pratar med hennes syster Annele, men nej tänkte vi hon bor ju i GBG. Men Annele hade bestämt sig för att överraska oss och bara dyka upp, vilket känns superkul. Så nu blir det att umgås lite med henne och barnen i veckan! 

Nu är även Eclipse biljetterna bokade så på onsdag blir det bio för min del med anna och kawsar.
Nej nu e det dags för middag blir bakad potatis med kycklingröra IGEN haha
Love and kisses


Midsommarhelgen!!

Hej!

Så då var det Söndag, och helgen har bara susat förbi. I fredags så kom mickis och kawsar ut till Gnesta vid ett tiden och vi begav oss mot min familjs sommarstuga för att fira midsommar med min familj och lite släktingar. Vart en riktigt trevlig kväll med mycket skratt och spelande!!

På midsommar dagen begav vi oss hemåt och det slutade med att tjejerna sov över hos mig och Isabelle efter vi haft vår lilla film/myskväll. 

Idag så har jag och Isabelle umgåtts med Isabelles pappa Stefan. Vi tog en tur ut till sommarstugan för att plocka upp mamma som måste hem för att jobba imorgon.
Nu ikväll blir det bara en lugn mysig hemmakväll med min älskling. Just det igår så slutade min mobiltelefon att fungera så jag har ny beställt en ny blir en Sony ericsson X10 vit xperia, så hoppas på att jag får den nu i veckan!

Tyvärr blir det inga bilder nu förrän jag fått min nya telefon, eftersom jag lånat en telefon av snälla söta mickis!!

Love and kisses!!

Inspirationen är tillbaka!!!!

Hej!

Så då var jag äntligen tillbaka här på bloggen, efter nu exakt en vecka sedan! Har hänt en del den senaste veckan men inte alls haft någon lust till att blogga!!

Så igår kväll umgicks jag med Mickis och Kawsar vi tog en sväng till trosa och käka en glass, är så himla mysigt där så här i sommarvärmen.
Idag så har det ju varit dags för ännu en vägning, var lite nervig inför vägningen för jag visste att det blivit en eller två glassar för mycket under veckan. Men vart ändå relativt nöjd med resultatet.

Veckans resultat:
-0,5 kg

sammanlagt:
-15,7 kg

Efter vägningen tog vi oss en tur på stan och kollade lite i affärer och umgicks jag, anna, mickis och kawsar.
Mot eftermiddagen tog vi en sväng förbi Willys innan det bar hemåt.

Så imorgon är det midsommar och jag och Isabelle ska fira med familjen ute vid sommarstugan men även mickis och kawsar följer med så det ska bli superkul.

Love and kisses!!




Vägning!

Hej!

Idag var det dags för vägning igen som varje torsdag, mötte upp mickis vid station och vi tog en liten runda på stan innan vi begav oss mot viktväktarna.

Veckans resultat:
-1 kg

Sammanlagt:
-15,2 kg

Efter viktväktarna mötte vi upp kawsar och jag köpte mig en tunnbrödrulle till lunch och sedan tog vi en promenad till gästhamnen för en glass i solen. Satt där och njöt av solen innan vi bestämde att kawsar och mickis skulle följa med mig och isabelle hem en stund! Nu har vi haft en mysig kväll tillsammans och haft det skoj.

kommer lite bilder från idag!!!
love and kisses!!


Soliga onsdag!

Hej!

Idag har jag och Isabelle njutit av det härliga sommarvädret. Vi mötte upp Anna med Hampus och Marie med hennes 2 söner Theodor och Isidor vid lekparken. Satt och snackade lite skit och hade det trevligt. Jag har även hunnit med att tvätta soffdynorna så dem är rena och fina.

Igår var vi inne en sväng i Södertälje, Anna ville titta på den ny öpnnade affären Kjell och company och sedan handla lite på Willys.
Efter Södertälje, spenderade jag lite tid i Mölnbo med Anna, hampus och Mickis innan jag och Isabelle begav oss hemåt.

Imorgon är det vägning som gäller i Södertälje, så håll nu tummarna ;)

love and kisses!!

Pigg och glad trots öroninflammation!!

Hej!

Så idag när jag och issie vakna beslutade jag mig för att ringa och boka en läkartid till henne för hennes hosta. Hade tur och fick en tid redan idag vid tolvtiden. Det visade sig att när dem skulle undersöka isabelle så upptäckte dem att hon var på väg att på öroninflammation, så nu har hon fått en antibiotika kur på 7 dagar. Hostan försvinner förmodligen under dagarna här i veckan, är slem som sitter kvar från hennes förkylning.

Resten av dagen har jag spenderat hemma, jag byggde ihop brio race vagnen så den ska provköras imorgon tänkte jag. Gjorde även en väldigt sen lunch, blev bakad potatis med kycklingröra mums, så ikväll blir det bar någon tallrik yoghurt.

Här kommer ett underbart klipp på min Isabelle från idag!! Väldigt pigg trots sin öroninflammation.
love and kisses!






Helgen!

Hej!

Så i helgen har jag och isabelle haft fullbokat i kalendern. Vi har hunnit med att spendera tid ute vid sommarstugan och jag mitt rum är nu klart för inflyttning!
I går kväll var det dags för Mikaelas 25 års fest Disney maskeraden och det var superlyckat. Vi hade det superkul, jag fick i mig en flarra vin och dansade som en tok med dem resterande gästerna! Petra vann priset för bästa utklädd, en titel som hon förtjänade och var nämligen Elisabeth Swann ifrån Pirates of the caribean.

Nu blir det en lugn vecka för min och issies del, för vi båda e lite små förkylda!

Love and kisses!!

Torsdag = vägning!

Hej!

Så idag var äntligen torsdag igen och jag kände mig pigg och glad inför dagen. Dagen började med att jag tog tåget in till tälje för att väga mig klockan tolv, jag var bland dem första i kön så gick snabbt.

Veckans resultat:
-1,8 kg
sammanlagt:
-14,2 kg

Kändes riktigt bra eftersom förra veckans minimum minskning. Efter vägningen åkte jag till min arbetsplats för att hälsa på, alltid lika kul å hälsa på kollegorna. 

Här under kvällen har Stefan varit på besök, ätit lite middag tillsammans och myst med våran lilla tjej. 
Ha en bra kväll allesammans ;)

love and kisses 

Besök från mölnbo!!

Hej!

Idag har jag ocj isabelle haft besök av Anna och Hampus, vi var en stund i lekparken så Hampus fick leka av sig lite. Efter lekstunden tog vi en sväng till affären för att köpa lite saker till middagen.

Väl hemma umgicks vi lite och Hampus hann riva ner halv hemmet hehe innan middagen var klar. Blev självklart Taco, en av min favoriter som ni förmodligen vet.

Nu sitter jag och kollar lite på tradera efter ett regnskydd till brio vagnen jag köpt. Anna och Hampus åkte hem för en stund sen. 

Isabelle ligger å sover berdvid mig, har varit en spännande kväll att håll koll på Hampus e inte det lättaste haha.
Imorgon blir det en sväng in till Södertälje för vägning och ska även besöka jobbet lite och passa på att handla lite på Willys.

Fick även mina skattepengar idag så nu har jag lagt undan dem på sparkontot så man har lite till sommaren.

love and kisses!!

Tisdag!

Hej!

Så idag, vaknade jag och isabelle vid halv nio tiden, vi hade en lugn morgon med massa mys i sängen. Vi lunch tid så tog jag ut Isabelle i barnvagnen för en promenad till Hemköp, där inhandlade jag lite nödvändiga saker.
Dem hade bla jättebilliga färska hallon som jag självklart köpte.

Resten av dagen har vi varit hemma å tagit det lugnt. Nu på kvällen har jag badat Isabelle och tvättat mina Converse, så dem håller sig fräscha.

Ikväll blir det bara massa tv tittande för min del.
Imorgon kommer anna och hampus hit, vi hade tänkt laga middag tillsammans.

ha en bra kväll
love and kisses!!

Ny vecka!

Hej!

Ja då var det redan en ny vecka, dagarna bara susar förbi när man är mammaledig. I går kväll så byggde jag ihop Isabelles nya bokhylla, där hon kommer ha leksaker och hennes fina dop presenter bla. Så idag har jag fixat här hemma tvättat en del å bara myst med Isabelle. Jag tror hennes tänder är pg för hon är febrig å lite gnällig/mammig.

Vid elva tiden tog jag och Isabelle en promenad till affären för att inhandla lite nödvändiga saker till dagens middag, jag ska nämligen tillaga flygande jakob, ska bli supergott.

Resten av dagen kommer nog att spenderas inomhus eftersom Isabelle e lite krasslig och jag behöver få saker gjorda här hemma också så.

Hoppas alla har en bra dag!
love and kisses!!


Gnesta marknad och nationaldag! Hej hej! I...

dsc01118 (MMS)

Gnesta marknad och nationaldag! Hej hej! Igår så var det marknad här i gnesta. Jag och Isabelle mötte upp anna, henke, hampus, christer och rasmus vid tåget. Det blev mest tittande för min del, fanns inget som var lockande förutom munkarna då Haha. Jag och anna gick till tivolit med hampus och han ville verkligen åka allt men problemet var att efter första varvet på karusellerna så började han gråta. Vid fyra tiden gick jag hem till christoffer och susie, skulle nämligen umgås med de och deras vänner på kvällen. Vi alla lagade middag och hade det skoj. Idag så har jag varit uppe i kungens kurva med christoffer och susie, vi tog en runda på ikea och jula. Ikväll blir det att bara vara hemma och ta det lugnt. Hoppas alla haft en toppen helg, Love and kisses


Fredagsmys!!

Hej!

Idag har jag haft tvättstuga, har tvättat mattor och massa badlakan och sängkläder. Isabelle var riktigt duktig och satt nöjd i vagnen, när mamma tvätta.

Nu på eftermiddagen har jag dammsugit och tvättat golven här hemma så nu är det superfräscht!
Ikväll så blir det en tripp till hemköp med brosan och susie, sen ska dem köra mig till Anna i Mölnbo för vi ska nämligen ta deras bil och ta en liten tripp till Trosa. I Trosa tänkte vi äta glass på deras glasscafé, ska bli supermysigt, trosa är verkligen ett underbart sommarställe!

Sedan efter Trosa ska jag hjälpa Anna och klippa Hampus hår, han börjar bli långhårig nu ;).
Imorgon är det marknad som gäller så lär vara utomhus större delen av dagen!
Här kommer lite bilder på mig och min ängel, vi har haft lite fredagsmys här!!
Ha en bra fredagskväll och helg nu!!

love and kisses!!


Vägning och en tur på stan! Idag har jag...

Vägning och en tur på stan! Idag har jag och Isabelle varit inne i södertälje med susanne och kawsar. Vid tolv tiden var det dags för veckans vägning, jag var lite orolig denna gång eftersom jag har den kvinnliga veckan ;) och då brukar man bli lite tyngre. Och vågen var inte på min sida idag blev åtminstone minus men det minsta möjliga Haha. Veckans resultat : -0.1 kg Sammanlagt: -12,4 kg Efter viktväktarna åt vi lite lunch sen mötte vi upp mickis,petra,anna och hampus och kollade lite i affärer. Nu e jag och lillan hemma igen och ikväll ska vi bara ligga och mysa i soffan ;) Love and kisses


Sommarvärme!

Hej!

Så idag har jag och Isabelle varit på vår tredje föräldragrupps möte! Alltid lika trevligt att träffa alla mammor och även pappor ibland. Idag så fotsatte vi på vår babymassage och Isabelle gillar verkligen att bli masserad, men vem gör inte det ;).

Efter föräldrargruppen så gick jag, Emilie och Madde till café Thekannan för att ta en fika, vi slog oss självklart ner på deras uteservering och varmt var det. Blev en glass för min del, hade ju trots allt points över till något litet smarrigt. Vid tretiden kom Anna och Hampus till Gnesta för att ta en promenad med mig och Isabelle i solen, vi hade först tänkt att gå till Hemköp, men blev en runda vid sjön istället pga värmen, blåser lite mer där.

Efter vår promenad gick vi en sväng till lekparken för att låta Hampus busa av sig lite och sedan följde jag dem till tåget vid kvart i fem. Väl hemma så har jag lagat middag till mig blev pasta med kyckling.

Ikväll blir det en lugn hemmakväll med Isabelle och Grey´s Anatomy ;)
Imorgon blir det in till Södertälje för vägning, så önska mig lycka till nu!! ;)

Lite bilder från dagen på min ögonsten!!

love and kisses!!


RSS 2.0