Usel uppdatering!

Hej!

Jaha då var jag här återigen, ber om ursäkt för min usla uppdatering, men känns verkligen som om jag inte har nåt vettigt att skriva om.
Idag är jag hemma som vanligt, men har även sambons dotter Linnéa här. Hon fick nämligen Vattkoppor i fredags så hon ska spenderar veckan hemma med mig och Isabelle. Detta innebär ju att även min lilla prinsessa till 99% kommer få vattkoppor inom några veckor. Men känns bättre om hon får det nu när hon är så pass liten.

Jag och sambon har nu bott i den nya lgh i ca 3 veckor och vi trivs som fisken i vattnet, är underbart här uppe på Gnesta Hills som vi kallar det ;)
Resten av veckan blir relativt lugn, blir att hålla sig inomhus med barnen och hitta på massa bus. Idag ska vi göra goda pannkakor till lunch och det blir säkert lite bakning under veckan.

Blev heller ingen vägning för mig förra veckan pga att jag befann mig på vårdcentralen vid den tiden då det var vägning här i Gnesta. Men denna vecka ska jag dit vid 18:00 och se vad vågen visar, tror dessvärre att det kan vara lite plus, men i sådana fall är det bara nya tag som gäller =) Jag har nu gått ner 22,4 kg nu och mer ska det bli.

Nej nu ska jag snart börja med lunchen, tar ju ändå ett tag att steka pannkakor!

Love and kisses!

Äntligen har vi flyttat!

Hej!

Ber om ursäkt för min kassa uppdatering, men varit riktigt mycket nu med allt packande och flyttande. Så i lördags fick vi äntligen nyckeln till vår fiiina lgh. Vi hade bestämt oss för att ha Söndag som flyttningsdag, men vi tjuvstarade och körde tre vändor redan på lördag eftermiddagen och beslutade oss för att sova i den nya lgh redan på lördagnatten.

Flytten gick superbra och vi slapp ju trappor så då blev det ännu smidigare eftersom vi flyttade från en bottenlgh till en annan bottenlgh. Så under gårdagen och under dagen idag blir det att fixa i ordning, vi har dock redan hunnit få det mest på plats men finns allt nåt man kan fixa med.

Även katterna älskar den nya lgh eftersom vi har en egen liten altan där dem kan gå ut å kommer rakt ut i skogen ;) riktigt mysigt. Igår upptäckte jag även att vi har lite sjöutsikt från köket och vårt sovrum....nice.

Nej nu ska jag ta och göra frukost till mig och min underbara flicka som nu fått tre tänder i överkäken så hon tuggar på för fullt..två av hennes favoriter är Tomat och Mandariner.

Love and kisses!

Fredagsmys!

Hej!

Då var det äntligen Fredag och idag har vi tagit det rätt så lugnt. Vaknade vid sjutiden av att barnen var i fullfart, gick upp och gjorde frukost och hade en riktig mysmorgon med Isabelle och Linnéa. Vid elva tiden tog vi en sväng till lekparken i Thuleparken...vi gungade lite å hade det skoj. Efter vi lekt av oss lite gick vi vidare till systembolaget för att köpa öl till min kära sambo.

Väl hemma igen vid ett tiden så lagade jag lunch till oss och nu under eftermiddagen har vi tittat på Madagaskar 2 och även hunnit plocka ner lite tavlor och packat lite annat.

Igår var det ju vägning som alltid på Torsdagar, jag var ju lite skeptisk mot att ställa mig på vågen men va bra att jag gjorde det för den visade minus.

Veckans resultat:
- 0,6 kg

Sammanlagt:
- 21,5 kg

Känns bra att vågen visar minus, men måste verkligen vara lite bättre med att skriva in vad jag äter, som jag nu gjort under denna vecka.
Just nu sitter jag i soffan med barnen och väntar på att min älskling ska komma hem, för då ska vi ta oss en välbehövlig promenix till hemköp och ikväll blir det fredagsmys.

Love and Kisses!!

RSS 2.0