Vart försvinner helgerna?!

Då var det återigen en ny vecka. Helgerna bara försvinner utan att man ens hinner inse att det är helg. Har hunnit hitta på en del saker. I lördags så var vi en sväng till Nyköping för att veckohandla som varje vecka. Kvällen tillbringade vi hos min bror och hans familj, självklart så kollade vi på finalen av melodifestivalen och hade det trevligt
I går så var vi en sväng till Frejahallen med barnen för att bada lite och passa på och simma några längder. Var kul att få busa runt med ungarna i vattnet. På eftermiddagen så fixade vi lite i hemmet, möblerade om litegrann och fick upp lite fler tavlor och sådana små saker som ändå gör stor skillnad i hemmet. På kvällen så myste vi i soffan och dukade upp fint i vardagsrummet med taco, såg på en film om ett tåg som kör obemannat. Filmen var faktiskt riktigt spännande, fast det kanske inte låter som det.

Idag blir det jobb och sedan hämta lillan på dagis å hem för att packa badkläderna och bege mig mot frejahallen för att simma medans min älskling fixar med maten och tar hand om lilltjejen.

Love and Kisses!

Snart är helgen här!

Veckan har susat förbi. Imorgon är det redan fredag och då får man sen njuta av lite ledighet med min älskade familj. Veckan har bestått av jobb, träning och hemmasysslor.

Denna vecka känns dock väldigt speciell, för jag och min älskade sambo gjorde något vi är väldigt glad över. Ni kanske minns att jag skrev att vi gjorde något speciellt i förra fredagen, och i Tisdags så kom äntligen det vi fixat med.

Vi har nämligen förlovat oss ;) Det känns så himla underbart att få vara så lycklig och känna att det här är verkligen en person jag kommer älska förevigt. Vi har det verkligen helt J*vla perfekt om jag ska vara ful i mun men ärlig.

I helgen så har vi inga större planer, blir att simma lite på söndag. Vi ska dock ta med oss barnen denna gång, ska bli skojigt att få busa lite med dem i vattnet. Blir väl veckohandlig på lördag eller söndag också.

Love and Kisses!

Värk i nacken!

Igår kväll kände jag av att jag hade lite ont i min nacke, undrar va sjutton jag gjort? Men sen sa min smarta sambo till mig att det förmodligen beror på att vi börjat simma och då kanske jag känner av lite värk i början. Än idag gör det ont, känns nästan som träningsvärk.

Just nu sitter jag här på jobbet, blev en sen lunch för mig idag så passa på att blogga litegrann. Som jag sa tidigare så har jag och sambon börjat träna, vi går varannan dag så alltid någon av oss kan se efter barnen. I Onsdags var jag på ett vattenaerobic pass och det var superskoj, man skulle sätta tyngder runt vristerna eller runt magen. I går var jag och älsklingen och simmade en timma, jag hann med 50 st 25 meters längder så blev 1250 meter. Idag blir det även en timmes simning för mig, är så skönt att få röra på sig när man väl börjat, man går å längtar till det.

I helgen så passade vi på att tvätta Bmw:n och gud så mycket fräschare den blev, älsklingen min var så stolt över sin ögonsten. Efter biltvättning åkte vi för att veckohandla hem mat. I fredags så gjorde var jag en sväng på stan med Anna, gick mest runt å snacka och tog en snabbfika. Efter det mötte jag upp med Markus på stan och vi gjorde lite ärenden ;) längtar som bara den efter en speciell sak som vi gjorde ;) men mer om det vid ett senare tillfälle.

Nej dags för att återgå till arbetandet, Love and kisses


Hemma med min lilla busunge!!

I söndags eftermiddag så började jag och Isabelle att må dåligt, vi måste ha fått i oss nåt dåligt under helgen. Även Markus och Linnéa vart dåliga. Blev att jag stannade hemma från arbetet igår och idag men nu mår vi bra igen så imorgon ska vi tillbaka till jobb och dagis.

I helgen så har vi varit och lekt på Busiz med barnen, är en inomhus lekpark som var otroligt fin och rolig. Jag och sambon är också på jakt efter en pendlarbil, vi har ju Markus Bmw men den blir lite väl dyr att sitta å åka till jobbet dagligen i, sen finns det även lite som måste fixas på den. Så dem senaste dagarna har vi praktiskt taget bott på blockets hemsida för att hitta nåt passande.

Vid tretiden ska jag ta tåget in för att möta upp Markus efter arbetet, vi ska kolla på en bil i Ösmo så håll tummarna att den är så bra som den verkar enligt annonsen.

Har även börjat ta tag i träningen, igår kväll var jag på ett gympa pass här i Gnesta, var skoj men tror tyvärr inte det är nåt för mig pga att det är så mycket hopp och annat som inte känns bra för mitt knä eller min vrist. Under första året på gymnasiet så bröt jag ju min vrist och fick operera in skruvar i vristen. Sen för två år sedan så hoppade mitt knä (knäskål) ur led.  Vet inte om jag någonsin kommer kunna bli 100% återställd på nåt av ställena igen. Så i fortsättningen ska jag träna genom att simma, träna vattengympa och även lite i gymmet.
Förhoppningsvis så tär det inte lika mycket på benet när jag är i vattnet.

Love and kisses!!


RSS 2.0