Valborg!!

Hej!
Då var det Fredag och Valborgsmässoafton. Idag har jag varit hemma och städat lite och tvättat några maskiner med isabelles kläder.
Vid tre tiden tog jag en promenad mot Konsum, skulle möta susie för att handla mat och dricka inför kvällen. Dagens middag bestod av Fläskfilé med hemmagjorda klyftpotatis och bea!! Det är en rätt vi äter väldigt ofta, men gott är det.

Så ikväll ska vi ta det rätt lugnt ska ta en sväng till brasan senare vid åtta tiden, ska bli mysigt och se hur brasan är här i Gnesta. '

Nej nu ska jag ta hand om min dotter som vaknade precis!!

love and kisses!!

Torsdag=Vägning!

Hej!

Så idag var det äntligen Torsdag, har insett att jag har börjat se fram emot Torsdagar pga att det är då man väger sig och får en ny start vecka med pointsen.

Så dagen började med att jag och Isabelle mötte upp mickis och hennes farmor på stan, vi gick runt en sväng på stan innan det var dags för Vägningen vid Saga Teatern.

Jag och mickis var bland dem första i kön idag så gick snabbt att springa in och väga sig. Så jag ska vara ärlig och trodde verkligen att jag max skulle gått ner ett halvt kg pga att jag ätit rätt men inte rört mig speciellt mycket denna vecka, men vågen visade ett helt annat resultat.

-2,2 kg

sammanlagt

- 8 kg

självklart var det en toppen känsla att man gått ner mer än man tippat på. Så nu är det bara att ta nya tag inför nästa vecka och hoppas på att vågen är lika snäll då, men är nöjd så länge jag går neråt.

Efter Viktväktarna blev det lunch för mig och Mickis på vårt stammis ställe Nancy´s salladen där är ju underbar.
Vid kvart i två tiden tog jag och mickis tåget mot Gnesta för att åka hem till mig och umgås. Jag lagade middag till oss båda, blev ett viktväktar recept med köttfärsröra med feta ost och pasta till..vart supergott om jag får säga det själv. Efter maten tog vi oss en promenad till affären, hade ett paket att hämta ut.

Blev en riktig trevlig kväll, tack för sällskapet mickis!!
Här kommer lite bilder från kvällen, dock enbart på min underbara dotter!!

Love and kisses






Onsdag hela dagen!!

Hej!

Onsdagar är en av dem tråkigaste dagarna i veckan, tisdag e den andra. Jag vet inte direkt varför jag tycker det men tror det beror på att det oftast inte händer så mycket dem dagarna och även dem dagarna tyckte jag var absolut jobbigast när man arbetade. 

Så idag har jag sovit rätt länge, fick sova ända till klockan halv tio för min lilla prinsessa idag. På förmiddagen tog vi det lugnt, tittade på film, farligt när man har dvd uthyrning direkt ur digital boxen..blev en romantisk thriller iallafall.

Vid två tiden gick jag och Isabelle för att möta upp Anna och Hampus vid tåget, sedan begav vi oss mot Café thekannan för Anna och Hampus skulle köpa lite glass.

Vid halv fyra åkte jag och Isabelle in mot Södertälje för att möta upp Stefan, vi åkte till Kungens kurva för att utföra lite ärenden.
Jag köpte äntligen en Universal dosa till min tv och Dvd, köpte även världens godaste feta ost på Citygross...mums säger jag bara är inte många ställen som har den...Men dem som äger Nancy´s nere på stan har funnit den.

Nej nu ska jag ta och kolla lite på tv.
Imorgon är det vägning...önska mig lycka till nu och håll tummarna för mig!!

Love and Kisses!!


Södertälje

Hej!

Idag så hade jag planerat att följa med Anna till Södertälje, hon hade lite ärenden att uträtta. Jag gick i god tid hemifrån för att hinna med tåget, gick även förbi ica för att hämta ut ett paket med Isabelles dop rosett.
Satt i solen och väntade på tåget så hör jag någon som pratar med mig, Anna Lecknert skulle tydligen med samma tåg och även hon in till Södertälje, trevligt att träffa på henne.

Väl inne i centrum så gick vi i lite affärer jag köpte strumpor till Isabelle och lite småsaker till mig från åhlens sminkavdelning!!
Jag och Anna köpte även en blombukett till Mikaelas farmor, eftersom dem har begravning i morgon för hennes man, så tänkte vi skicka med den som ett litet " vi tänker på dig"´.

Vi gick in en sväng på mcdonalds innan vi begav oss mot tåget hem vid fyra, Hampus fick lite glass och paj och jag lyckades stå emot frestelsen av att köpa något där inne hehe...så är det när man kämpar med vikten e bara att blunda för det goda om det inte finns points för det.

Kom hem vid kvart i fem tiden och då gjorde jag lite middag och har nu gosat med Isabelle och nu sover hon sött!!

Ikväll ska jag nog bara ta det lungt eventuellt cykla lite på träningscykeln.
Imorgon ska jag ta det lugnt på förmiddag på eftermiddagen ska jag en sväng till Ikea med Stefan!

Love and Kisses!!


Ny vecka träder i kraft!!

Hej!!

Idag så blev jag som vanligt väckt av min ängel Issie, hon låg å jollrade så högt att man vaknade till liv. Vid åtta tiden ringde Anna mig och frågade om hon och Hampus fick komma hem till oss, och självklart fick dem det.

Vi umgick lite här inne först, sedan gick vi ut i lekparken för att låta Hampus leka av sig lite, och GLAD det var han ;)

Efter en liten lekstund i parken begav vi oss mot Café Thekannan och åt en varsin tallrik med Bakad potatis med Kyckling röra...mumsigt!

På hemvägen från cafét somnade Hampus i vagnen och väl hemma snackade jag och Anna lite skit och kollade igenom Isabelles sommargarderob.

Nu här under kvällen har jag och Isabelle inte gjort speciellt mycket, vi har myst och busat massa, nu sover hon sött här bredvid mig i Soffan!!

Imorgon blir det en sväng in till Södertälje, för att kolla runt lite på stan.

Ha en bra kväll allesammans!!

Love and Kisses!!


Söndag

Hej.
Så idag har jag hunnit med en hel del, besökt min mormor. träffat min moster och sedan tillagat och ätit middag hos min bror och Susie.

Mina föräldrar kom och hämtade upp mig och Issie vid halv elva och sedan körde vi mot Malmköping. Väl hemma hos mormor umgicks vi och planerade lite saker inför Isabelles Dop. Efter lunch tog vi en promenad till Tempo, passade på att gå ut i det fina vädret.

Vid fyra tiden begav vi oss hemåt mot Gnesta, föräldrarna släppte av mig hos min brosa eftersom vi hade planerat att laga middag tillsammans som vi gör rätt ofta sedan jag flyttade ut hit. Eftersom både Susanne och Christoffer var sega så lagade jag maten, blev lövbiff med hemmagjorda klyftpotatisar.

Vid sju tiden gick jag hem, för att hinna ta ett bad med Issie, hon älskar ju att bada. Nu sover hon här i min famn, även hon var nog rätt slut efter dagen!!

Jag lovade i förra inlägget att lägga in bilder på kläderna jag köpte på basaren igår, men har inte hunnit fota dem så det får bli under morgondagen!
Men här nedan kommer det lite bilder på Isabelle och mina nya Converse som jag invigde i dagens solsken!!!

Den första bilden på Isabelle tycker jag blev så himla bra, därför får den vara för sig själv!!!

Love and Kisses!!




Lördag!!

Hej!

Så igår var jag alldeles för lat för att blogga. Men dagen började med att jag, Susanne och Anna gick på barnbasaren i Gnesta som började klockan 10.00.

Vi alla hittade rätt mycket saker, jag köpte kläder till Isabelle för 240 kr vart ca 10 plagg, kommer lägga upp bilder på kläderna under kvällen.

Efter basaren gick jag och Susanne hem till mig och jag bjöd henne på lunch kyckling med nudlar. Vid halv fyra tiden kom min bror och hämtade oss och då begav vi oss mot Nyköping för att storhandla på City gross.
Väl hemma vid 18:00 kom även Mickis och Kawsar på besök, vi hade en riktigt trevlig myskväll med film och massa snack och onyttigt lördagssnacks.

Så idag Söndag ska ska jag och Isabelle åka med mina föräldrar till min mormor för att hälsa på, så nu måste jag kasta mig in i duschen.

Uppdaterar i kväll igen med bilder från helgen!!

Love and Kisses!!

Helg!!

Hej!
Då var det redan fredag, veckan har som vanligt bara susat förbi. Idag så har jag och Isabelle tagit en promenad runt i Gnesta och vid halv fem tiden kom min bror och Susie över för att hjälpa mig att koppla in min boxer.

Sedan begav vi oss mot affären där vi handlade lite mat som skulle tillagas hemma hos dem, blev även taco denna fredag men denna gång vart det Tacogratäng på Susannes vis med creme fraiche och philadelfiaost i botten, riktigt gott vart det.

Nu kom jag hem för en stund sen och ska nu lägga mig för att se en film.

Ha en bra helg allesammans!

Love and Kisses!!!

Torsdag = vägning!!

Hej!
Så dagen började med att Anna smsade mig och fråga om jag hade vaknat vid kvart i åtta, så jag ringde upp henne och vi bestämde oss för att ta en morgonpromenad till Statoil här i Gnesta för att hämta ut två schenker paket. Mötte upp Anna vid tåget kvart över nio och vi gick i rask takt dit pga det hemska kalla vädret USCH.

Vid halv elva tog vi tåget in mot Södertälje för att möta upp Mickis vid stationen, vi gjorde lite ärenden på stan innan vi begav oss mot Viktväktarna.

Denna vecka hoppades jag verkligen att vågen skulle visa resultat eftersom jag rört på mig dagligen och följt mina dagliga points. Och jajamensan blev glatt överasskad när vågen visade

-1,4 kg 

sammanlagt

- 6 kg

men hade självklart varit ännu nöjdare om vågen visat -1,5 eftersom det var det jag hade gått upp förra gången, men men är på rätt vägen åtminstone så nu är det bara att kämpa vidare för vill ha minst -1 kg nästa vecka.

Efter viktväktarna åt vi lunch på stan, blev en pastasallad för mig med kyckling och sedan var det bara att bege sig mot kvart i två tåget hemåt.

Väl hemma så hängde jag in Isabelles nya kläder i garderoben och jag matade Issie med blåbärs puré det verkade som om hon även gillade det, även fast man får en blick från henne som om man är galen.

Jag hade inget att göra här för en stund sen så passade på att fotografera Issies sommar kläder...har köpt en hel del redan!!

Love and Kisses!!!


Tråkigt väder!!

Hej!

Usch säger jag bara, vilket hemskt väder det har varit idag. Dagen började med att jag blev väckt vid ca 08:00 av min lilla ängel som låg och jollrade för fullt. Jag fixade i ordning frukost till oss båda och sedan började jag att rensa lite här hemma å få  ordning i bokhyllorna. Vid tolvtiden åt jag en liten lätt lunch köttbullar med pasta och sedan begav jag mig ut i det hemska blåsiga kalla regniga vädret. Jag fick ju dessutom inviga regnskyddet till barnvagnen och det funkade perfekt Isabelle låg så nöjd så innanför plasten ;)

Efter en sväng till affären där jag inhandlade lite mat till Issie och hyrde den nyaste Wallander -Arvet, så begav jag mig hemåt för att vila en stund.

Vid halv fem ringde min mobil och det var min bror som frågade när jag skulle komma över till dem. Kastade mig upp ur sängen och begav mig ut i ovädret igen. Väl hemma hos brosan och Susie så höll dem på att få ihop deras nya barnvagn, den var riktigt snygg och väldigt behändig.

Jag lagade även middag till dem, eftersom dem bjöd mig på Taco i fredags så tänkte jag att jag kan ju bjuda igen. Det blev Kyckling i Ugn med Bulgur och Tsatziki till...underbart gott.
Efter maten så tittade vi på Wallander tillsammans och måste säga att det var en av dem bättre Wallander filmerna och ena polisen är ju så otroligt snygg så man ryser lite ;)

Nu är jag och Isabelle hemma igen och jag passade på att cykla 5km på träningscykeln innan min dotter vaknade ;)

Imorgon ska jag in till Södertälje och väga mig..håll tummarna nu att jag gått ner nåt kg eller åtminstone hg ;)

Bilder från dagen!!

Love and Kisses!!!


Barnbidrag!!

Hej!
Så idag kom det efterlängtade barnbidraget, blev självklart en sväng in till Södertälje och se vad stan hade att erbjuda. Blev att jag köpte fem plagg åt isabelle en mössa tre sommar bodysar och en kjol. Till mig själv köpte jag enbart strumpor, hårspännen och tofsar. Jag, Mickis, Susie, Anna och Camilla åt lunch på nancys, alltid lika trevligt att umgås och fika på stan.

Vid två tiden så åkte jag, Anna, Mickis och barnen vidare mot Liljeholmen Centrum, Anna skulle nämligen på en informationsmöte där. Medans Anna var på möte så letade vi andra efter något annat att hitta på, så fann vi en underbar uteplats med lekplats och bänkar uppe på ett berg med utsikt över Stockholm. Jag plockade fram jordgubbarna jag hade köpt och även ungsbakade chips 7,5 % fett helt underbart goda och inte alls så farligt i points mängd 17propoints för en påse på 150 gram och vad tror ni Hampus valde jordgubbarna eller chipsen???
Chipsen så klart. Isabelle "min ängel" fick smaka på banan även idag och hon smaska i sig med nöje. Så där satt vi och mýste ca 45 min innan vi åkte för att hämta upp Anna igen.

Nu på kvällen blev jag hembjuden till Anna på middag, blev Taco, alltid lika gott. Åkte hem med 21.09 tåget från
Mölnbo mot Gnesta.

Nu ska jag ta och bädda ner mig snart är helt slut!!
Lite bilder från dagen kommer här nedan!!
Ha en toppen kväll!

Love and Kisses!!


Besökt arbetsplatsen!!

Hej!
Idag tog jag mig en liten sovmorgon, gick inte upp förrän halv tio. Det berodde nog mest på att jag blev väckt av min prinsessa klockan 04:00 och hon var hur glad som helst och ville inte alls somna om förrän klockan var 05:30

I förmiddags så besökte jag min arbetsplats Bergvik och det är alltid skoj att träffa arbetskamraterna, dem tydkte min lilla tjej blivit så stor och att hon liknar mig mer och mer i ansiktet.

På eftermiddagen så åkte jag ner mot Södertälje C för att möta upp Anna, Hampus och mickis vi gick och tog en fika med Annas vänner Tanja och Mara, var trevligt. Efter fikandet så gick vi i lite affärer och jag la undan 4 plagg som jag ska köpa till Isabelle imorgon. Jag köpte ett par solglasögon till mig, som jag gillade otroligt mycket.

Väl hemma vid halv fem så vaknade Issie och jag mosade en banan till henne, var första gången som hon smakade på något annat än bröstmjölk eller ersättningsmjölk och kan berätta för er att hon älskade det speciellt efter flera skedar blev bara godare och godare för varje sked. Hon fick även dricka vatten för första gången men där tuggade hon mest på nappflaskan.

Så nu ska jag se klart Hollywood fruar sen ska jag bädda ner mig i min säng på min underbara nya madrass!!

Lite bilder från dagen!!
Love and Kisses!!


Helgens roligheter!!

Hej!
Då var det redan Söndag igen. I helgen så har jag haft för mig en del, igår så kom familjen på besök hem till mig, jag tillagade lunch åt dem och vi umgicks. På kvällen bar det av mot Mölnbo för en grillkväll med Anna, miickis och Anna vi hade det supertrevligt.

Idag så har jag varit på ikea och inhandlat lite nödvändiga saker köpte en ny madrass till min säng, sko & hatthylla, diskställ och lite annat smått till Isabelle.

Glad att jag har en bröder som ställer upp, christoffer och hans susie kom över under kvällen och hjälpte mig att få i ordning på allt.

Nu har jag precis badat Isabelle och hon ska strax sova.

Love and Kisses

Lite bilder från helgen!!


Helg!!!

Hej!
Igår så hade jag en lugn hemmadag med Isabelle, jag tvättade och fixade lite i lägenheten. Vid tolv tiden kom Susie på besök och hon underhöll Issie medans jag fixade. Vid tre tiden tog vi en promenad mot Konsum för att inhandla lite frukt, blev årets första jordgubbar...underbart gott!!

På kvällen så tillagade vi Taco tillsammans hemma hos min bror, alltid lika gott. Efter maten så bestämde vi oss för att ta en promenad vid sjön, var jättefint väder men blåste rejält.

Så idag Lördag, ska föräldrarna komma på besök, min kära mamma ringer mig dagligen och berättar hur mycket hon saknar sitt barnbarn, även min bror och Susie kommer på besök.

I kväll så ska jag och Isabelle åka hem till Anna i Mölnbo, där vi ska grilla kyckling sedan ska jag tillaga Bulgur och tsatziki som tillbehör, kommer nog blir supertrevligt.

Här nedan kommer lite bilder från gårdagen!!

Love and Kisses!!


Full rulle!!

Hej! då var det redan Torsdag, igår så umgicks jag med Anna och Mickis vi tog en promenad till hemköp och sedan fick Hampus leka lite i lekparken. Idag så har jag varit inne i Södertälje en sväng för vägningen på viktväktarna vågen visade ett förväntat resultat +1,5 kg. Under påsk och förr förra veckan har jag ätit alldeles för mycket onyttigt, så nu är det hårda bud enbart mat och frukt ska ner i min magsäck.

I eftermiddags kom Anna och Hampus på ett besök vi åt middag tillsammans och Hampus tog ett bad i mitt badkar, han är som en liten fisk i vattnet.
Anna hjälpte även mig att byta från liggdelen på vagnen till sittdelen, blev jättebra och Isabelle verkade trivas när vi tog en promenad med Anna och Hampus till tåget.

Nu tänkte jag bädda ner mig i sängen och se gårdagens avsnitt av greys anatomy på datorn...mee like.
Här kommer lite bilder...

Love and kisses!!!



Lugna dagar

Hej! så dem senaste dagarna har jag och Isabelle tagit det relativt lugnt. Gårdagen spenderade vi med Susie, vi åkte till hemköp och köpte en varsin sallad ifrån deras salladsbar sedan hyrde vi en film som var sådär kommer inte ens ihåg titeln på filmen.

På kvällen när min kära bror kom hem så följde jag med dem på en promenad till Hemköp igen- Väl hemma igen så gjorde min bror en hemmagjord pizza, riktigt gott var det.

Idag så har jag och min gumma sovit rätt länge vid halv tio ringde anna å då var det bara att börja vakna till liv. Nu sk jag göra lite frukost och sedan ta en dusch för även idag blir det en promenix till hemköp fast med anna och mickis som kommer in till Gnesta vid kvart över två.

Här kommer lite bilder från gårdagen

Love and Kisses


Helgen!!

Hej! I helgen så har jag haft för mig en hel del, i lördags så var jag och Isabelle en snabbis i Nyköping med min bror och hans Susanne. På kvällen så kom tjejerna hem till oss för jag hade en: inflyttningsfest/födelsedagsfest & tjejkväll i ett, men blev inte mycket drickande för någon av oss, jag kawsar och mickis fick i oss 2 drinkar var, men vi hade riktigt trevligt med massa skratt och prat så tack tjejer för en supertrevlig och rolig kväll och tack så hemskt mycket för presenten den kommer användas flitigt ;)

Idag så har jag och Anna varit på ett Me and I party hos Caroline i Hölö, var riktigt trevligt att träffa folk och umgås. Jag köpte en tunika till Issie med en Geisha på, den kommer hon bli supersöt i.

Ikväll så har jag och min ängel tagit det lugnt kom hem runt fyra tiden och vi tog ett bad tillsammans sedan har vi gosat och busat nu ligger hon helt avslagen här och jag ska strax göra henne sällskap.

Under veckan har jag inget speciellt inplanerat förutom vägningen på Torsdag, då alla ni får hålla tummarna att jag inte gått upp alltför många kilon de senaste 2 veckorna då jag misskött min kost nästan dagligen.

Nej nu ska jag ta och lägga mig!
Här nedan kommer lite bilder från helgen!!

Love and Kisses!!


Fredag!!

Så var det äntligen fredag, veckorna går alltid så snabbt nu för tiden.  Igår så hade jag verkligen ingen lust att blogga, hade en dundrande huvudvärk under hela eftermiddagen och kvällen. Även min dotter var hängig, hon fick lite biverkningar av sin vaccination igår fick feber och hade förmodligen lite ont i kroppen, men hon lugnade ner sig efter en alvedon. Själv har jag sovit lite halvdåligt i natt, vaknade till och från av att Isabelle låg å sprattlade å pep.

Jag, mickis och Anna tog också en promenad under gårdagen på ca en timma sedan bar det hemåt för lite middag.

Idag så ska jag vara hemma under förmiddagen och bara ta det lugnt, ska ta tåget in till Södertälje vid halv tre för att möta upp mina föräldrar, jag och Stefan ska nämligen låna deras bil för att hämta hans dotter Mikaela.
Jag måste även handla lite småsaker inför morgondagen.

Här nedan kommer lite bilder på min Isabelle alla bilder är tagna under denna vecka!!

Love and Kisses!!


Halva veckan snart avklarad!!

Hej hej ja då var det nån dag sedan jag bloggade! Under de senaste dagarna har jag haft rätt mycket för mig. I Måndags hjälpte jag till i Kyrkan med Påsklunch. Under gårdagen så tog jag, Anna, Mikaela, Isabelle och Hampus en tripp till Kungens kurva där det shoppades ett linne till mig och Anna köpte en del på Hm men har ingen aning om vad eftersom jag och Mikaela absolut inte fick se vad hon köpt där inne...man blir ju lite nyfiken på vad hon köpt. Efter lite shopping åt vi lunch på Heron City och sedan körde vi mickis till sin intervju i Tumba.

Mot Eftermiddagen igår så bestämde vi oss för att följa med Anna hem en stund och sedan bege oss till mig, vi satt och hade en mysig och trevlig tjejkväll kan man väl kalla det eftersom inga killar var närvarande inte ens Hampus.

Idag så har jag varit inne en sväng i Södertälje för att gå och hämta kataloger för högskolor, fick med mig en hel bunt, så hoppas på att mickis kan hjälpa mig lite om vad jag ska söka för kurser för att bygga upp ett program. Jag, Anna och Hilkka passade på att äta lunch på stan och sedan kollade vi runt lite i affärer innan tåget gick hemåt mot Gnesta.

Väl hemma här så har jag plockat lite men ska fixa lite mer och tvätta en hel del. Imorgon så är det tänkt att Anna, Hampus och kanske även Mickis kommer hit, Anna har lovat att bygga ihop Isabelles Spjälsäng.
Sedan ska vi ta oss en välbehövd promenad runt i Gnesta.

Vid halv fyra imorgon har jag Bvc tid med lillfian hon ska vägas, mätas och vaccineras, så det blir nog toppen!!

Här nedan kommer ett Collage jag ärligt talat är riktigt stolt över lyckades för första gången att få till det on my own ;)

Love and Kisses!!!



Påskdagen med underbart vårväder!!

Hej ja då var det redan Söndag och Påskdagen är här, idag så ska jag och Isabelle fira lite påsk med familjen vi ska ha en påsklunch hemma hos föräldrarna. Igår så var spenderade jag dagen ute i solen, jag tog en promenad till Hemköp här ute i Gnesta och efter det tog jag en promenad hem till min kära bror. Jag och min bror byggde ihop deras skötbord till deras kommande bebis. Efter det så lagade jag maten till dem blev fläskfile med hemmagjorda klyftpotatisar, vart supergott.

Vid Tio tiden begav jag mig hemåt..mestadels för att lillan skulle få sova ordentligt, hon sover ju som bäst i sängen här hemma.

Här nedan kommer lite bilder på min söta dotter i sin nya vårjacka....Så fin!!!


Långfredag och Påskafton!!

Hej hej, igår var det långfredag och jag och Isabelle spenderade dagen meed min bror och hans tjej Susanne. Vi  åkte en tripp till Kungens kurva föra lite ärenden. Vi började turen med att leta jacka och byxor till Susie och det hittade vi på hm och kappahl även min bror köpte en ny vår jacka och även jag köpte en supersöt tröja till min lilla flicka. Sedan åkte vi och handlade mat på Citygross, åt middag hos dem på kvällen blev Pepparstek med Potatisgratäng och beasås supergott vart det.

Idag så har jag inga direkta planer får se vad som händer..vi ska inte ha nåt med familjen förrän imorgon på påskdagen. Kanske blir att gå till bror min ikväll igen, får se helt enkelt.
Nu är det dags för frukost.


Love and kisses

Solen skiner!!!

Hej hej då var det Fredag, veckan har gått väldigt snabbt. Idag blev jag väckt av min lilla prinsessa...är verkligen en underbar känsla att vakna av hennes så kallade pratande och sen när man öppnar ögonen och det första man får är ett underbart litet leende från henne.
Så idag har jag och Isabelle inga speciella planer allt jag vet är att vi ska ta en promenad i solen, sedan får vi se vad som händer under dagen och kvällen.

Igår så var jag inne i Södertälje en snabbis för att kolla på en Dopklänning till min lilla tjej..jag ska låna en dopklänning av kyrkan eftersom vi inte har någon släkt klänning tyvärr. Men jag hittade en jättfin som hon kommer bli supersöt i, ska bara hitta ett rosa band till!!

Jag, Anna och Annas mamma Hilkka var och åt på Kina buffén uppe på Nygatan...var första gången för mig och vart riktigt nöjd...väldigt mysig och stor lokal med massa rätter att välja emellan dit kommer jag nog gå flera gånger när man har propoints till det ;). Blev ingen vägning denna Torsdag eftersom jag kände verkligen att jag inte skött mig under flyttningen blev alltför mycket snabbmat och annat onyttigt så det är nya tag inför nästa Torsdag och då e jag nöjd om jag åtminstone inte gått upp något.

Nej nu ska jag titta på en film jag hyrde igår I hate happy valentine´s day den verkar riktigt bra och snyggingen John Corbett är med..ni vet han som spelade Aidan i Sex and the city. Berättar sen om vad jag tyckte om filmen!

Love and kisses!!

RSS 2.0