Öppna förskolan ink gudstjänst!

Hej idag så har jag och Isabelle varit på öppna förskolan. Dagen började med att vi mötte upp Emilie och hennes söta Sammy utanför henne och sen tog vi oss en promenad till Kyrkan där vi idag skulle ha en gudtjänst innan allt lek drog igång. Vi vart lite sena, men fick komma in ändå och hann väl vara med i ca 10 min av gudtjänsten. Efteråt så bjöds det på fika och lek för barnen i församlingsstugan bredvid kyrkan, var ritkigt trevligt men otroligt kallt även inomhus.

Blev en kall promenad tillbaka till Gensta centrum och då bestämde vi oss för att äta lite lunch och snacka lite skit, som vanligt.

Nu kom jag äntligen in här hemma i värmen och stannar nog inne resten av dagen, för imorgon är det öppna förskolan igen.

Ikväll blir det bara lugnt hemmamys med Issie och min underbara Markus (L)

love and kisses

Sanning 2 : Min första kärlek!

Ja då var det dags för sanning nr 2. Man kan väl påstå att jag har 2 olika sorters första kärlekar. Men den allra första riktiga " jag tycker om honom" känsla upplevde jag någonstans i mellanstadiet och det var i min idag enda och bästa killkompis Patrik. Det blev aldrig något mellan mig och putte som jag kallar honom. Vi blev riktigt bra vänner under grundskole tiden och många trodde vi var tillsammans för att vi umgicks så pass mycket. Mina kärlekskänslor för honom svalnade rätt snabbt eftersom vi blev så pass goda vänner.

Sen har vi den andra sortens kärlek..Den kärleken jag hade för min första pojkvän Fredrik. Vi träffades när jag var 17 år och han 18 år. Han bodde tillsammans med sin familj i Täby, så i början pendlade vi rätt mycket för att kunnna träffas.
Han fick ärva sin Mormors lgh när han tagit studenten och då var jag snabb med att flytta dit. Under 1 1/2 års tid pendlade jag till Södertälje för skolans skull, hade ingen lust med att byta gymnasieum.
Minns faktiskt inte så mycket av min tid med Fredrik, allt gick så snabbt och efter 2 år å några månader gick vi skilda vägar, kärleken hade runnit ut i sanden. Jag flyttade tillbaka till Södertälje och skaffade mig min alldeles egna första lägenhet och trivdes riktigt bra att äntligen vara nära mina vänner igen.

Det var om min/ mina första kärlekar!

love and kisses!

Sanning nr 1: Presentera mig själv!

Emelie Therese Jacobsson heter jag och är 25 år gammal. Föddes den 25 mars på Södertälje sjukhus och är mina föräldrars tredje barn. Jag flyttade hemifrån som 18 åring till min första pojkvän i Täby, och efter det har jag flyttat runt en hel del, är nu inne på min 8:e lgh, vet låter galet men så är det.

Jag blev den 5 januari 2010 mamma till världens finaste lilla flicka som fick namnet Isabelle. Lever idag tillsammans med min sambo Markus och min dotter Isabelle och även ibland hans dotter Linnéa.


Den 26 mars 2008 tog jag mitt efterlängtade körkort. Jag ser mig själv som en väldigt glad och social tjej som har lätt till skratt.

Arbetar sen 5 år tillbaka för ett kök som kontorsassistent, sköter om beställningar mm. Trivs faktiskt väldigt bra, även om man ibland känner för att uppgradera sig lite.

Nu kan jag inte komma på nåt mer att skriva om mig själv!

Hoppas ni blir nöjda med denna Sanning!


Sanning 1 av 30.

Tänkte att även jag ska ge mig på att försöka svara på dessa 30 frågor.


♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

 

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

 

♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

 

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

 

♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

 

♥ Dag 6 – Min dag.

 

♥ Dag 7 – Min bästa vän.

 

♥ Dag 8 – Ett ögonblick.

 

♥ Dag 9 – Min tro.

 

♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

 

♥ Dag 11 – Mina syskon.

 

♥ Dag 12 – I min handväska.

 

♥ Dag 13 – Den här veckan.

 

♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.

 

♥ Dag 15 – Mina drömmar.

 

♥ Dag 16 – Min första kyss.

 

♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.

 

♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.

 

♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.

 

♥ Dag 20 – Den här månaden.

 

♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.

 

♥ Dag 22 – Det här upprör mig.

 

♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.

 

♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.

 

♥ Dag 25 – En första.

 

♥ Dag 26 – Mina rädslor.

 

♥ Dag 27 – Min favoritplats.

 

♥ Dag 28 – Det här saknar jag.

 

♥ Dag 29 – Mina ambitioner.

 

♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.


Julstämning!

Hej!

Då var det Måndag igen och jag har haft en bra vecka. Förra veckan så var jag och Isabelle på öppna förskolan, var även en sväng i Södertälje både torsdag, fredag och Söndag.
I Lördag så var jag i Stockholm med några av tjejkompisarna, Anna, Mickis å Anna. Vi hade bestämt oss för att gå ut och äta och sen gå på bio. Var ritktigt mysigt att få gå runt i sthlm med all juldekoration dem satt upp. Blev en lyckad kväll som jag hoppas att vi gör om igen så fort vi alla får möjlighet. Min kära sambo Markus stannade hemma med sin dotter och såg även efter min lilla ögonsten Isabelle.

Väl hemma så sov min prinsessa sött och min älskade kille satt uppe och väntade på mig. I går Söndag, så var vi en sväng till tälje för att fixa lite småsaker. På eftermiddagen julpyntatde vi här hemma, så nu är det rejäl Julstämning på Platåvägen ;)

Idag har jag och Issie tagit det lugnt, blev en sväng ner till byn för att återlämna nycklarna för min förra lgh och en sväng till affären. Ikväll blir det en lugn hemmakväll med familjen.

Resten av veckan består inte av speciellt spännade aktiviteter, blir öppna förskolan tisdag och onsdag. Torsdag blir det en sväng in till tälje för vägning och ev lite julklappsshopping. Fredag har jag en mysig hemma kväll för mig själv inplanerad, Markus ska på julbord med sina arbetskollegor. På lördag så blir en sväng in till tälje för att lämna Isabelle till mina föräldrar eftersom vi ska ha inflyttningsfest.


Med min vägning går det väl sisådär, har verkligen varit upp och ner nu under 2 månaders tid. Så jag hoppas kunna återfinna min motivation.

Love and Kisses!

Helgens händelser!

Hej!
 
Så då var det återigen Måndag och en ny vecka med nya händelser. I helgen så var jag och familjen en sväng till Täby Centrum för att kolla runt lite i affärer och låta sambons dotter Linnea visa oss vad hon önskar sig av Jultomten. Vi hade en riktigt trevlig dag med massa skoj och bus. För några veckor sedan hade jag och sambon beslutat oss för att inte ha Julgran i år utan lägga dem pengarna på annat. Men sen kom jag och tänka på att detta är ju faktiskt Isabelles första Jul, klart vi ska ha Julgran. Så det resulterade i att vi införskaffade oss en Plast julgran och allt va en julgran innebär.

I går så tog jag och älsklingen en sväng till Ikea för att köpa lite julbelysning och lite annat nödvändigt. Min kära mamma ställde upp som barnvakt åt Issie, så hon slapp bli uttråkad i en vagn.

Nu är det en ny vecka och jag har inte mycket planerat, allt jag vet helt säkert är att det blir vägning på Torsdag i Tälje.

Nu vakna Issie från sin vila.
Love and Kisses!

Back on track!

Hej!

Då var det återigen alldeles för länge sedan jag uppdaterad bloggen, jag vet inte riktigt vad som hänt men har tappat blogg glöden antar jag.

Så har hänt en del sen jag bloggade senast. Min fina dotter Isabelle fick vattkoppor som jag förutspått. Hon led inte speciellt mycket av dem, men mådde riktigt dåligt 2 dagar av 7. Jag har också börjat gå till öppna förskolan med Isabelle för att hon ska få träffa andra barn i hennes ålder och hon trivs jättebra. Hon kryper omkring å "pratar" med allt å alla hehe. Hon har även lärt sig att gå helt själv med sin lär och gå vagn. Det ser så otroligt sött ut när hon kommer travandes.

Med min viktminskning har det väl gått sisådär. På tre veckor lyckades jag gå upp 2 kg pga att jag misskött min motion och ätit alldeles för mycket onödigt. Men nu är jag äntligen tillbaka lyckades äntligen gå ner denna vecka.

Veckans resultat:
- 1,1 kg

Sammanlagt:
-21.5 Kg

nu ska jag bara ner 9 hg till så är jag tillbaka där jag började tappa kontrollen för tre veckor sen. Men jag har börjat märka av att jag tappat kilon, började på strl 54/56 nu har jag 48/50 så nu är mitt nästa mål att kunna ha 46/48 i kläder osv ;)

Idag ska jag och Issie hem till en kompis till mig som jag träffat på mammagruppen Emilie heter hon passande nog. Våra barn har ju så skoj ihop så det ska bli skoj å låta dem leka av sig lite. Ikväll blir det fredagsmys med familjen.
Imorgon hade vi tänkt oss att ta en sväng till Täby Centrum för att kolla lite i affärer och kolla efter en plast julgran. Vi ska ju fira jul här hemma hos oss i Gnesta, så hela min familj kommer hit. 

Nu är det dags för frukost tycker Isabelle ;)

love and kisses!

RSS 2.0