Måste återfinna bloggarglöden!

Hej!

Så då var det åter igen alltför länge sen jag bloggade! Jag vet inte varför direkt, men har inte haft något att skriva om känns det som.

Så vad har jag gjort på sistone, jo jag har spenderat mest tid med min underbara dotter och min sambo Markus. Jag och Markus var ju i Göteborg i mitten av Augusti och vi hade det verkligen superkul å supermysigt.

Men nu är man tillbaka i vardagen igen, Markus arbetar och jag är hemma med min lilla ängel. Vi hinner inte göra så mycket om dagarna, försöker ta en promenad dagligen och komma ut lite.

I går var det ju Torsdag och jag var i Södertälje och vägde mig igen, var även där förra veckan och vägde mig efter 2 veckors uppehåll. 
 
Förra veckans resultat var
 - 8 hg
och denna veckas resultat var
 - 6 hg
sammanlagt:
- 19,3 kg.

Det går neråt vilket känns riktigt bra, nästa vecka hoppas jag på att ta 20 gränsen ;)
Ikväll blir det en mysig hemmakväll med mina älsklingar, blir nog en rätt lugn helg för oss.

Love and kisses!

Lugn men mysig vecka!

Hej!

Så då var det återigen en ny vecka och ungefär en vecka sen jag bloggade sist. Jag har inte haft någon direkt strävan till att blogga så ska försöka hitta inspirationen igen. Veckan har jag spenderat med mina fina älsklingar!

I måndags var vi en snabbis i Sthlm för Markus skulle lämna in bilen på rostbesiktning. Sen har vi tagit det relativt lugnt, njutit av varandras sällskap och tagit promenader.

Imorgon bär det av mot Göteborg för mig å Markus, ska bli så mysigt och skoj att få komma bort å bara vara med honom lite.

love and kisses!!

Händelserik vecka!

Hej!

Så då var det återigen en ny vecka och exakt en vecka sen jag bloggade.  Så vad har jag gjort i veckan, jag har spenderat tid med min underbara karl ;) I början av veckan vart det äntligen vi och det känns underbart.

Vi har hunnit med en hel del, varit i nyköping, södertälje, ett ikeabesök, tagit promenader dagligen, haft myskvällar med film och god mat å vin!

Idag blir det en sväng in till Stockholm för killen min ska lämna in sin bil för rostbesiktning, så vi tänkte gå runt lite i sthlm under tiden!

Har inte så mycket planerat resten av veckan förutom att på fredag drar jag och min älskling till gbg för en weekend tillsammans, ska bli superskoj och mysigt!

Nu ska jag börja med frukosten till min söta lilla flicka!!!

love and kisses!!

Helgen och en ny vecka!

Hej!

Så då var det redan en ny vecka och tiden bara flyger förbi. I helgen så har jag inte gjort så speciellt mycket. I lördags var jag på malma marken en marknad som hålls i Malmköping varje år. Jag åkte dit med Anna, Henke och Hampus. Väl inne i Malmköping gick vi omkring å strosade mötte på mina föräldrar, mormor och min moster. Även Mickis å Anna L var där så vi satt och njöt i solen ett tag medans solen ännu var framme.

På kvällen så åt jag middag med Susie miin bror och deras lilla son Lukas. Efter middagen tog jag mig en välbehövd promenad i solen.

I Söndags så var jag även då en snabbis hos min bror och Susie.
Idag har jag inte haft så mycket för mig, vaknade med huvudvärk och en gnällig Isabelle tror hon håller på att bli förkyld. Tog iaf en promenad till affären under förmiddagen för att få lite frisk luft.

Vet inte riktigt vad man ska hitta på resten av veckan får se vad som dyker upp!!

love and kisses!!


RSS 2.0